Hvornår skal vi starte?

Hvad skal vi spise?

Yes det er jo det største spørgsmål! Og svaret er ikke enkelt. Ihvertfald ikke for mig. Jeg elsker mad, det gør jeg virkelig, derfor jeg har ikke lyst til at spise kylling, grøntsager og salat dag ud og dag ind. Ikke at sige at det ikke smager godt, for det gør det da, men dag ud og dag ind? Nej tak! Så vil jeg ikke være fit girl alligevel… Nej jeg elsker som sagt mad for meget til at kunne leve med en så ensformig kost. Det er også det der altid har været så svært for mig. Jeg køber den ene kogebog efter den anden, men alligevel finder jeg aldrig særligt mange opskrifter som jeg har lyst til at spise. Min taktik vil simpelthen blive at undgå brød.. Jeg ELSKER brød, men det er nu engang det der også gør at de der ekstra kilo bliver siddende. Jeg har i gennem længere til fundet alternativer, som for mig virker rigtigt fint, og heldigvis også for ham manden der er i huset. Ov ja det er jo så mit næste problem, jeg bor sammen med den sødeste person, men problemet er at hans stofskifte er komplet modsat i forhold til mit… så typisk altså! Det betyder at han skal spise rigtig meget, og helst en masse pasta, ris og brød, for ellers havner han som en lille mus, og det er vi jo heller ikke så vilde med sker. Derfor er det enormt svært at sammensætte en kost som vi begge to kan leve af, og samtidligt en kost hvor vi begge opnår de resultater vi går og ønsker os. Men fakta er at jeg simpelthen ikke kan spise alt det pasta, ris og kartofler som han har brug for, eller kan jeg? Ja for søren da jeg kan! Bare ikke lige de samme slags. Så ja det kommer til at tage længere tid, før vi får vores mad, men vi kan lave nogen lunde det samme, bare med forskelligt tilbehør. En lille kort liste over hvad vi skal spise hver:
Untitled-2
Og ja de 3 ting smager faktisk super lækkert! Han hopper faktisk for det meste med over i min række, men nu er det også nogle lækre ting. Jeg får dog lov til at beholde min bønne pasta for mig selv, hvilket ikke ikke altid kan forstå… hmm!
Jeg har stadigvæk et stort ønske om at jeg finder et alternativ til lasagne plader, for det er ved gud ikke det samme kun med grøntsager. Men lad os se, det tager tid at finde guldet!
Dette er kun en lille del af hvad jeg vil bytte ud. Og jeg lover mig selv at der vil komme meget mere på. Meningen er at jeg til sidst kan sidde og have et helt “kort” over hvordan jeg kan spise. Eller det er ihvertfald det jeg håber det ender med.
Nu vil jeg give den gas i køkkenet.

-Anna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår skal vi starte?