Hvad skal vi spise?

opdate på aftensmaden

Ja altså vi fik lavet aftensmaden, men det var desværre ikke noget som vi brød os om… Havde fundet en opskrift på boller i karry, i en af mine mange nyere koge bøger, og det var altså ikke et hit! sovsen bested af bla. knoldselleri, hvilket kan være fint til noget, men ikke boller i karry… Derfor blev det sådan at vi kaldte på pizza manden, ja jeg ved godt at det ihvertfald ikke er sundt, men hvad skal man gøre? Vi gemte kødbollerne, for de var sådan set meget gode, og så laver kæresten en portion rigtig boller i karry i aften, til når jeg kommer sent hjem. Jeg har sagt at han skal skrue lidt ned for alt det smør man plejer at komme i, og så ved jeg ikke om han laver ris eller blomkåls ris som tilbehør.
Min morgenmad har der i mod været mere i ånden. Jeg har lavet en smoothie med jordbær, yoghurt, mælk og banan, og dertil min morgen kaffe, som jeg simpelthen ikke vil være foruden. Jeg møder som sagt sent idag, og min frokost vil derfor blive indtaget om kort tid, ellers vil jeg ikke kun starte dagen med en smoothie da der ikke er proteiner i, og det derfor heller ikke mætter nok.
Skærmbillede 2014-09-22 kl. 10.29.261

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal vi spise?