Guld i Lidl!

RUN BITCH!

Mål, mål, mål og flere mål, de er altid gode at have. Uden dem når vi sikkert ikke så langt her i livet, eller jeg gør ihvertfald ikke. Jeg kan godt lide at have noget at se frem til noget at gå imod, noget som jeg skal op nå. I dette tilfælde vil jeg voldsomt gerne begynde og løbe igen. Så hvorfor ikke lave et mål? Et mål om at jeg for det 1. kommer ud og løver og et mål om at jeg for det 2. kan løbe flere gange om ugen og et mål om at jeg for det 3. kommer op på de fem km. Fem km er altså ikke meget, jeg har været over de 12, så fem burde ikke være så svært. Men heller satse lavt i starten, så flytter målet sig automatisk.

b60f1de38dd8b7da374ccbe391156360Men hvordan laver man de mål best muligt, så de overholdes, og så jeg kommer i mål? Hmmm. svaret er ikke nemt, især ikke når fuldtids job og dagligdags gøremål kommer godt lidt over mål grænsen… Jeg tror ikke at der som sådan er et værktøj, så det handler vel “bare” om at finde den metode der dur for mig.

a9a2b7176d110875bba568ac7d5915d4Og hvilken metode kan det så være? tænke, tænke, tænke… Jeg kunne lave et skema, JA! Et skema over hvilke dage jeg skal ud og løbe, og så tage den stille og roligt i starten. Jeg mener at jeg har en løbe bog, et eller andet sted… Den finder jeg og ser om jeg ikke også kan finde noget inspiration til et løbe program. Jeg synes løb er så befriende, på en eller anden mytisk udefinerbar måde. Og så forbrænder man det helt store, hvilken jeg jo som sagt trænger til!
Mit løbe skema havde jeg egentligt bare tænkt mig at skrive i min kalender, MEN, eftersom at det så sikkert ikke bliver til noget, skriver jeg det her i stedet. På den lumske måde, holder jeg måske mig selv mere i ørene. Og så må jeg bare få sparket mig selv ud af hoved døren!

6cc817e17581f8451ae6e93d86d54051

 

Søndag: Morgen løb  Mandag: Morgen løb  Tirsdag: Fitness  Onsdag: Løb Torsdag: Fitness  Fredag: Fri  Lørdag: Fitness+løb

Mål:

Få løbet 4 dage ud af 7
Kom i fitness 3 dage ud af 7
Hold 1 fridag

Søndag: Fitness+løb  Mandag: Morgen løb  Tirsdag: Fitness+løb  Onsdag: Løb  Torsdag: Fitness  Fredag: Løb Lørdag: Fitness Søndag: Løb

Mål:

Få løbet 6 dage ud af 7
Kom i fitness 4 dage ud af 7
Hold 0 fridage

ca9ab22b2d21c7208aa41622be826631Åhh Ja det er et stramt program jeg lige fik langt der. Men lad os nu se. Jeg tror jeg kan gøre det, og så kan jeg også godt gøre det! Jeg vil stå kniv skarpt den første januar, eller ihvertfald skarpere end nu. Så hver en dag der går med træning, løb og sund kost, vil få mig et skridt videre imod drømmen om en tip top trænet krop.

/Anna

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guld i Lidl!