Wulff + Konstali

Tip om lækre lchf boller

Her den anden aften stod menuen på en lækker burger. Og denne gang prøvede vi at lave bollerne på en lchf metode. Jeg havde fundet denne super lækre opskrift, og brugte mandelmel, da min kvickly ikke lige havde profibre, da vi skulle bruge dem… Men de smagte godt! Mættede utroligt meget, men vores flød også ud da vi ingen form havde til dem. Opskriften kan klart anbefales, og jeg vil selv prøve med profiber næste gang. Find opskriften her!

lchf-boller-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wulff + Konstali